ust banner

28 Kasım 2011 Pazartesi

ÜNLÜ MODACININ TASARIMLARI MODANİSA.COM'DA :)

Birleşik Arap Emirlikleri Prensesi başta olmak üzere Mısır, Fransa ve Tunus’ta birçok ünlü ismi giydiren Barjis ürünleri; Modanisa.com sayesinde Türk kadınıyla buluşuyor!


İngiltere’de yaşayan İslami moda tasarımcısı Barjis Chohan’ın dünyaca ünlü modern tesettürlü giyim markası Barjis, Türkiye’de ilk kez Modanisa.com’da önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.
Modanisa.com’un davetlisi olarak ülkemize gelen ve düzenlenen basın toplantısında tesettürlü giyimin yenilikçi adresi Modanisa.com ile el sıkışan Barjis Chohan muhafazakârlığından ödün vermeden modern giyinmeyi seven kadınlar için prestijli ve göz alıcı giysi ve aksesuar tasarımları hazırlıyor.
Modanisa.com’da satışa sunulacak tamamen ipek kumaştan yaratılan Barjis ürünlerinden beğendiğiniz kıyafetin bedeni yoksa, özel sipariş verebilecek ve 3 haftalık bir süre içerisinde ölçülerinize özel olarak Barjis Londra atölyesinde dikilen kıyafetinize sahip olabileceksiniz.
Yerel modern tesettürlü giyim markalarının yanı sıra dünyaca ünlü İslami moda markalarını da çatısı altına toplamayı amaçlayan Modanisa.com Barjis ürünlerini bünyesine katarak ilk adamını atmış oldu.
Önümüzdeki günlerde prestijli dünyaca ünlü marka anlaşmalarının devamının geleceğinin sinyalini veren Modanisa.com İslami moda tasarımının dünyada yükselen bir trend olduğunu ve Türk kadının yeni trendleri takip etmesi ve ulaşabilmesi konusunda çalışmalarına devam ediyor.











2 yorum:

PinkDunya dedi ki...

Merakla bekliyoruz..

tesetturisland dedi ki...

hepimiz bekliyoruz ama eminim beklediğimize değecektir :)