ust banner

14 Kasım 2016 Pazartesi

Tesettür Giyim Modasında Saray Rüzgarı


Tesettürlü kıyafetler üzerine yapılan tasarımlar her ne kadar binlerce çeşide ve onlarca kategoriye ayrılsa da her dönemin modası şüphesiz saray havasını yansıtan kıyafetler oluyor. Bu gerek Osmanlı motiflerinin elbise üzerine işlenmesiyle, gerek kesim tarzının nostaljik öğeler içermesiyle sağlanabiliyor. 

Tesettür giyim ve saray havasını en iyi uyarlayan markalardan biri olan Mahber geçtiğimiz yıllarda çıkardığı Gold Desenli Siyah Elbise kısa süre içerisinde ciddi bir beğeni kitlesine ulaşmış ve adeta yok satmıştı. Halen daha ciddi bir alıcı kitlesi bulunan Gold Desenli Siyah Elbise, göğüs kısmında bulunan nostaljik detayları ve bu detayları tamamlayan bileklerdeki motifleriyle göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip. Aynı zamanda hakim yaka modeliyle de adeta saraydan çıkmış havası katıyor.

Tesettür giyim ve tesettürlü kıyafetler konusunda neredeyse devrim niteliği taşıyan bu üründen sonra Mahber, kalitesini geliştirdiği krep kumaşı ve farklı renkleriyle tekrar piyasaya çıkıyor. Özellikle koyu renklerle hoş bir uyum yakalayan gold desenini, mürdüm,bordo ve haki gibi koyu tonlarla birleştiren Mahber, yine çok beğenilecek bir koleksiyona daha imza atacak gibi görünüyor.

Mahber'in Gold Desenli Elbiseleri yeni ve klasik renkleriyle tesetturisland.com adresinde sizleri bekliyor. Çekimleri Çok yakın bir zamanda gerçekleştirilen ve daha çekim esnasında dahi bir çok kişinin ilgi odağı olan Mahber ürünleri, Tesetturisland ile Saray havasını kapınıza kadar getiriyor. 

Mahber - Gold Detaylı Siyah Elbise
Yazının devamında yeni gelen renklerin videolarını görebilir, youtube kanalımıza abone olabilirsiniz. Tesettür giyim modasını Tesettürisland ile yakından takip edebilir, en yeni modelleri, en güzel abiyeleri ve en avantajlı fiyatları herkesten önce siz öğrenebilirsiniz.







Mahber ürünleri için bu linki tıklayabilirsiniz: http://www.tesetturisland.com/arama?q=3000






Hiç yorum yok: