ust banner

3 Ekim 2011 Pazartesi

'Kahve Tadinda' SETRMS 2011-2012 SONBAHAR/KIS

Tesettur giyim sektorunun oncu firmalarindan Setrms facebook hesabindan 2011-2012 Sonbahar/Kis koleksiyonuna ait fotograflari yayinladi. Koleksiyon tesetturlu bayanlara kis aylarinda iclerini isitacak modeller hazirlamis. Bu yilin trendi mavlerin turuncu ve sarilarin bolca kullanildigi koleksiyonun en one cikan modelleri her yil oldugu gibi kaplar. Sik kemerlerle kombinlenen rengarenk kaplar spor giyinmeyi seven tesetturlu bayanlar tarafindan oldukca ilgi gorecek gibi gorunuyor. Benim favorimse Setrms'de her zaman oldugu gibi kisa ceketler :) koleksiyondan bazi parcalar...


















4 yorum:

itsbea dedi ki...

nerden bulabiliriz bu markayı?online alısveris imkanı var mı acaba..bu arada blogunuzu çok begendim gerçekten ihtiyaç var bu tür tesettür bloglarına.

tesetturisland dedi ki...

begenmenize cok sevindim cok tesekkur ederim. Setrms'in online satisi su anda mevcut degil ne yazikki ancak bircok ilde magazalari mevcut...sevgiler.

Adsız dedi ki...

istanbul beylikdüzüne yakın bir mağazanız varmı cevap verirseniz sevinirim ürünleriniz çok güzel gözüküyor yakından bakmak isterim kolay gelsin...

tesetturisland dedi ki...

Merhabalar efendim. bizim setrms mağazasıyla bir bağlantımız yok fakat İstanbul'da Setrms'in mağazası olmadığını biliyoruz.