ust banner

13 Ekim 2011 Perşembe

NAVİGASYONLU LAZER LİPO İLE ZAYIFLAMA ARTIK TÜRKİYE'DE



Gideceğiniz Adresi Bulmaya Yarayan Navigasyon Sistemi Artık Zayıflama Sektöründe…
Yağlardan kurtulmanın en son teknolojik çözümü, GPS Navigasyonlu Lazer sistemi kullanılarak yapılan lazer uygulaması ile HD kalitesinde liposuction ile yağlardan kurtulmak mümkün. Hollywood starlarının tercih ettiği GPS Navigasyonlu zayıflama Tesetturisland'da sizlerle...

Amerika Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) onaylı Lipocontrol lazer cihazı cilt altında biriken yağları uydularda kullanılan gps navigasyon sistemi ile tarayarak çok hassas bir şekilde lazer uygulanmasını sağlar. GPS sistemi ile yağ birikmiş bölgede atlama olmaksızın tüm bölge lazer ile taranarak çok daha düzgün bir görünüm oluşturulur. Eski sistem lazerlere HD kalitesinde sonuçlar sunan sistem sadece cilt sıkılaştırma amaçlı dahi kullanılmaktadır. Kontrol sistemi yeterli enerji verilen bölgede lazer atışını keser gerekli bölgelerde ise enerjiyi otomatik artırarak homojen sonuçları garantiler.

Eski tip lazer liposcution cihazlarında kontrol mekanizması ve yağlı bölge görüntüleme sistemi olmadığından uygulama yapılan bölgelerde aşırı ısınan noktalar ve taranmayan hatlar kaldığı için cilt yüzeyinde yeterli sıkılaşma sağlanamamakta, homojen dağılım olmamakta ve bazen uygulamanın tekrarlanması gerekliliği olmaktadır. GPS Navigasyon sistemi ile Lipocontrol dünyadaki en ileri teknolojiyi size sunmaktadır.

Estetik Trendin Türkiye 'ye getirmiş olduğu Osyris Lipocontrol HD cihazı ile Amerikan Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Bölüm Başkanı, Plastik Cerrahi Derneği yönetim kurulu üyesi Sn. Prof. Dr. Reha Yavuzer yapmış olduğu müdahalelerde aldığı sonuçları aktardı.
Yavuzer; Etkisi ve güvenirliliği kanıtlanmış lazer sistemi yağ dokusunu hızlı sıcaklık artışı ile sıvılaştırır.3 ay sonrasında yağ miktarında %30 ile %55 arasında azalma sağlanır ve en önemlisi de portakal kabuğu görüntüsünde düzelme sağlanır. İşlem sonrasında alınan sonuç 6 ayı takiben ilerlemeye devam eder. Lokal anestezi ile yapılabilen işlemde hastanede kalmanız gerekmez, morarma yaşanmaz ve eski sistem liposuction uygulamalarından sonra aylarca giyilmesi gereken korseler mecburi değildir.

Hiçbir kesi yapılmadan uygulanan sistem, cildi gerginleştirerek işlemini tamamladığı için yağ alınan bölgede sarkma olmaz, sıkılaşma sağlanır. Yine eski sistemde yaşanan portakal görünüm, düzensiz pürtüklü ve çukur alanlar oluşmaz ve tamamen homojen bir görünüm elde edilir. 

2 yorum:

tugce dedi ki...

fiyat konusunda da bilgi verebilir misinz?

BeniHana dedi ki...

merhabalar efendim. tv'de izlediğim kadarıyla 6000-8000$ aralığında değişiyormuş fiyatı...